doodle-2 doodle-1 doodle-1

Cu peste 3 ani de experienta pe piata serviciilor digitale si cu aceeasi echipa unita de 2 ani, Agentia BeOn a realizat peste 220 de proiecte pentru 175 de clienti din 3 tari din Europa. Scopul agentiei este de a livra in termen de maximum 10 zile lucratoare servicii de cea mai inalta calitate. Ne aliniem nevoilor tale, avand un scop comun – sa ne dezvoltam businessurile impreuna.

Agentia BeOn ofera solutii complete in 6 servicii diferite, care pot transfera un business fizic in mediul online intr-un timp scurt, iar serviciile de SEO, branding si marketing vor scala business-ul si il vor transforma intr-unul profitabil.

Pe fiecare pagina a serviciului este afisat pretul pachetului si ce include acesta. Pentru un pachet complex, ce include minimum 2 servicii diferite se poate oferi un discount. De asemenea, pentru un proiect personalizat trebuie sa completati formularul de contact si sa alegeti serviciul/serviciile de care aveti nevoie si detalierea acestora.

La semnarea contractului se percepe o plata de 50% din valoarea proiectului, iar restul de 50% se vor plati la finalizarea proiectului, in urma reviziilor si acceptului final al clientului.

Contractul contine clauze bine definite care sunt respectate de toti prestatorii de servicii din cadrul agentiei BeOn. De asemenea, modul nostru de lucru este transparent, programand call-uri saptamanale, unde va fi prezentat progresul proiectului.

Da! Mai intai, va fi programat un call. In cadrul acestuia, vom asculta cu mare interes nevoile afacerii tale si vom crea impreuna un plan personalizat de servicii, astfel incat sa punem in aplicare planul de dezvoltare al afacerii.

Da! Pretul serviciilor sunt afisate in Euro si contin TVA. Plata se va face in LEI, la cursul BNR din ziua semnarii contractului.

Ne place sa oferim rezultate de cea mai inalta calitate, intr-un timp scurt, deoarece am inteles ca antreprenorii nu au timp de pierdut. Asadar, din momentul in care avem toate detaliile proiectului, termenul de livrare este de maximum 10 zile lucratoare.

Agentie Digitala Completa Web Development SEO
Agentie Digitala Completa Web Development SEO

Aveti alte intrebari?

Echipa noastră de asistență vă va ajuta